Wij willen graag laten zien, dat iedereen op zijn eigen manier een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Mensen met een beperking hebben het helaas niet voor het uitkiezen. In het café gunnen we ze overdag een plek om te werken. Café de Liefde zit aan de Bruggestraat 5 en is een locatie in hartje centrum Harderwijk. In het zomerseizoen lopen er veel toeristen langs. Klein terrasje, dichtbij de boulevard, gezellig, lekkere koffie, ijs en vooral een liefdevol team. 

Hoe eerder we dit kunnen realiseren hoe beter. Fijn als u ons ook wilt steunen. Met alle steun bij elkaar hopen we ervoor te kunnen zorgen dat mensen met een beperking ook op deze mooie locatie kunnen werken.

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen de stichting om ons te steunen en hieronder vertellen we de mogelijkheden. 

Onderaan deze pagina is ons beleidsplan te downloaden. 

ANBI status

Wij hebben een ANBI status aangevraagd. Met een ANBI status wordt je door de Belastingdienst erkent als goed doel. 


Reguliere schenkingen

Financiële bijdragen aan de Stichting Waarborgen Café de Liefde zijn aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. U kunt maximaal 10% van uw verzamelinkomen aftrekken met een drempel van 1% en een minimum van € 60.

Lijfrenteschenkingen

Wilt u maximaal gebruik maken van de fiscale aftrekbaarheid?

Wanneer u de Stichting Waarborgen van Café de Liefde de komende vijf jaar of langer met een bedrag van minimaal € 150 per jaar steunt, maakt u maximaal gebruik van de fiscale aftrekbaarheid. Het voordeel hiervan is dat uw financiële bijdrage dan volledig aftrekbaar is van de belasting. Bijvoorbeeld: u geeft € 150 per jaar en valt in belastingtarief van (bijvoorbeeld) 42%, dan krijgt u € 63 per jaar terug van de Belastingdienst. U betaalt zelf € 87 per jaar.

Aan de lijfrenteschenking aan de Stichting Waarborgen van Café de Liefde zijn de volgende voorwaarden verbonden:

Wilt u van bovengenoemde constructie gebruikmaken? Dan moeten hiervoor een aantal afspraken worden vastgelegd in een officieel document. 

Heeft u vragen? Of wilt u een lijfrenteschenking doen? Neem dan contact op met de secretaris van Stichting Waarborgen Café de Liefde om afspraken te maken over het vastleggen van de schenking.

 

gegevens ANBI

Naam: Stichting Waarborgen Café de Liefde

RSIN/fiscaalnummer: 863802862

Contactgegevens:  Stichting Waarborgen van Café de Liefde, tel. 06 20419108

Doelstelling: Het behartigen van de belangen van Stichting Grand Café de Liefde

 

Bestuurssamenstelling:

Leo Verboeket (voorzitter)

Daniël Brinkman (penningmeester)

Gertjan Jansen (secretaris)

Beloningsbeleid: Er is geen sprake van een vrijwilligersvergoeding voor bestuursleden.

 

Bekijk hier het beleidsplan.