OVER ONS

Bekijk het team  Vacatures

 

CAFÉ DE LIEFDE; WAAROM?

Waarom leven we? Waarom moeten we werken? 
Waarom is er ellende in de wereld? Waarom kan niet iedereen aardig doen tegen elkaar? Waarom kunnen mensen elkaar niet vergeven? Waarom doen mensen zo moeilijk? 
Waarom gaat het altijd over geld. Waarom willen mensen altijd meer geld? Wanneer is het genoeg?
Waarom geloven mensen? Kunnen mensen zonder geloof? Wat is het mooie aan geloof? We geloven niet meer. Gooien we dan wat weg? 


DAAROM DUS!
Wij zitten met vragen en het kan niet anders dan meer mensen dit hebben. Daarom nodigen we graag sprekers uit en gaan we graag in gesprek met anderen om het hierover te hebben. Op zoek te gaan naar antwoorden op levensvragen die je dan weer verder helpen. Om geïnspireerd te raken. Om er ‘rijker’ van te worden. 

Een aantal avonden in de week
CAFÉ DE LIEFDE, KROEG, UITGAAN EN BINNENKOMEN

En bovenstaande doen we dus in een kroeg. Midden in het leven. Een biertje drinken, dansen, genieten, moe zijn en weer doorgaan.  Dat kan in Café de Liefde. 

 

 

Een aantal dagen in de week
CAFÉ DE LIEFDE, PINCHOS TAPASBAR

Pinchos zijn verwant aan de tapas. Pinchos worden vaak gespiesd met een prikkertje, meestal op een klein sneetje stokbrood. Vandaar de naam ‘pincho’ wat in het Spaans ‘prikker’ betekent. Pinchos zijn wat luxer en uitgebreider dan gewone tapas; soms zelfs miniatuurgerechtjes. Terwijl tapas in heel Spanje favoriet zijn; horen pinchos vooral bij het Noorden van het land. Maak kennis met dit unieke eetconcept in en voor Harderwijk dat perfect aansluit bij wat Café de Liefde wil brengen: ongedwongen, genieten, aandacht voor elkaar met een hapje en een drankje waarbij je zelf bepaalt wat je prijs geeft en hoe het loopt.  Aan tafel of aan de bar. 

 

 

Door de weeks, overdag,
de tent wordt gerund door STICHTING DOEG

Café de Liefde is de samenwerking aangegaan met Stichting Doeg vanwege hun maatschappelijk en duurzame ondernemen. Hun geloof in een participatie voor iedereen in de maatschappij sluit weer perfect aan bij onze visie. 

Meer weten? https://www.doegzorg.nl/dagbesteding-en-werk/ of kom straks gewoon binnenlopen en geniet van heerlijke verse koffie of thee met liefde klaargemaakt en geserveerd door je medemens met een verstandelijke beperking (of hen die om een andere reden een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren).