charity diner

"Met dit soort initiatieven krijg je weer een beetje vertrouwen in het leven"

Vanavond hebben we met trots een bijzonder Charity Diner mogen organiseren in Café de Liefde. Twintig gasten -met bemiddeling van twee hulporganisaties genodigd - schoven aan voor een onvergetelijke avond.
Onze gelegenheidskok, Hans Schimmel, heeft met veel toewijding het eten ingekocht en een verrukkelijk driegangenmenu bereid. De genodigden werden verrast met echte menukaarten, een vleugje luxe om de avond extra speciaal te maken.

De avond werd mogelijk gemaakt door onze sponsor, Because Giving Back Matters, via het Azelis Charity Fund. De hulp van de vrijwilligers van Azelis bij de organisatie, het serveren en het opruimen was erg fijn! 
De vriendin van een van de collega’s had de prachtige menukaarten ontworpen waardoor de gasten zich extra welkom voelden.

Het was hartverwarmend om te zien hoe de genodigden genoten en hun dankbaarheid uitspraken. Voor velen was dit een unieke kans om buiten de deur te dineren, iets wat normaal niet binnen hun bereik ligt.

Een van de genodigden had hun net 12 jarige zoontje mee. Hij was nog nooit van zijn leven uit eten geweest. We verrasten hem met een cadeautje, een café de liefde pet en vuurwerk op zijn desert. Hij vond het helemaal te gek. 

Een ander stel vierden hun 3 jarige huwelijk en werden bij het dessert verrast door hun drie kinderen die spontaan van huis naar de stad waren gelopen om het moment zo mogelijk nog meer bijzonder te maken. 

Enkele citaten van de avond geven de sfeer goed weer: “Met dit soort initiatieven krijg je weer een beetje vertrouwen in het leven” en “Hier voel je liefde.”
Een spontane bijdrage van een enthousiaste gast die prachtig zong, bracht extra magie in de avond.
Het was onmiskenbaar een sfeervolle en geslaagde bijeenkomst.

Het team van Café de Liefde is diep dankbaar voor de inzet van gelegenheidskok Hans Schimmel, de vrijwilligers van Sirius International | Azelis en uiteraard de gulle sponsor #BecauseGivingBackMatters.

Café de Liefde kijkt ernaar uit om in de toekomst opnieuw Charity Diners te organiseren en zoekt hierbij met enthousiasme nieuwe sponsoren om dit waardevolle initiatief voort te zetten. Heb je interesse om ons te steunen? We horen graag van je!

nb. we vonden het niet gepast om foto's van de genodigden te maken. 

20 Oktober 2023

Eerder nieuws uit cafe de liefde