eindelijk een pand!

Initiatiefnemer Van Garderen heeft het eindelijk voor elkaar; Café de Liefde krijgt zijn plek op Bruggestraat 5 Sinds het niet doorgaan van het Paviljoen Harderwijk op de hoek van de Havendam en Strandboulevard-Oost is het team van Café de Liefde op zoek naar een ander pand. Na zeven jaar On Tour, start er met de koop van Bruggestraat 5 voor Café de Liefde een nieuwe fase.

Gisteren vond de notariële overdracht plaats van Bruggestraat 5. Vanaf nu is Teun van Garderen, initiatiefnemer van Café de Liefde, eigenaar van het pand links van restaurant La Gallura en rechts van bar Nicky’s inn.


Wat precies het café concept wordt houdt Van Garderen nog even geheim “we zijn de puntjes nog op de i aan het zetten”. Hij belooft hier in het nieuwe jaar snel op terug te komen.

Van Garderen die sinds een paar jaar zelfstandig ondernemer is, is vol enthousiasme gestart met de sloop. Hij weet al precies hoe het er uiteindelijk uit moet komen te zien. “Dat wordt super gaaf en ik heb er zo’n zin in. Ik ben erg blij dat ik dit kan realiseren!”. 

“We zorgen ervoor dat het pand in ieder geval gaat opvallen”. En dan heeft Van Garderen het niet zozeer over het pand zelf, hoewel dat een veel modernere en sfeervollere uitstraling gaat krijgen; maar vooral over de onderneming zelf: een fijn café met een hele lage drempel. Een club die verbinden als lijfspreuk heeft. Een aanwinst voor Harderwijk, maar ook voor de Kroeghoek. Café de Liefde haakt graag aan en zoekt ook hierin graag verbinding.

 

29 December 2020

Eerder nieuws uit cafe de liefde