Opnieuw de leukste van Harderwijk!

Café de Liefde Stralend Bovenaan in de Horeca: Een Ware Triomf!

PERSBERICHT

Café de Liefde verovert opnieuw de harten van Harderwijk en daarbuiten!
 

Voor het tweede opeenvolgende jaar bekroond als dé nummer één van Harderwijk, en deze keer straalt de liefde niet alleen lokaal, maar ook regionaal en nationaal!
In een indrukwekkende prestatie heeft Café de Liefde de tweede plaats veroverd in de provincie Gelderland, een sprankelende stijging van vorig jaar, waar ze al op een bewonderenswaardige derde plek stonden.

Maar daar blijft het niet bij – dit jaar mogen we met trots aankondigen dat Café de Liefde als zevende is geëindigd in heel Nederland! Een adembenemende sprong vooruit, aangezien ze vorig jaar niet eens in de top 10 stonden.
 

Deze ongekende prestatie is het resultaat van toewijding, passie en natuurlijk de onmiskenbare liefde voor de horeca die Café de Liefde uitstraalt.
Met een heel enthousiast team vrijwilligers, een bruisende agenda vol verrassende activiteiten, veel maatschappelijke betrokkenheid en een sfeer die warmte en gezelligheid ademt, is het – ondanks dat ze nog maar twee jaar in de Bruggestraat een eigen pand hebben – toch geen wonder dat dit café steeds hoger op de ranglijsten klimt.

 

Café de Liefde nodigt iedereen uit om de smaak van succes te ervaren!
Kom langs, proef de passie en vier met ons mee. Of je nu Harderwijker bent of vanuit verder weg komt, Café de Liefde heet je meer dan welkom!

Deze uitslag is absoluut een extra reden om het café te bezoeken!

 

16 November 2023

Eerder nieuws uit cafe de liefde