Ik ben ervan overtuigd dat het steeds belangrijker wordt dat mensen een gewone, alledaagse plek kunnen vinden om hun hart te delen en  in aanraking komen met de liefde en iets zien van De Liefde door ons heen. Een plek waar mensen met elkaar kunnen verbinden.

 

Voor mijzelf is het een zoektocht om mijn eigen identiteit te vinden in God. Hierover delen met anderen vanuit eigen ervaring lijkt mij echt een uitdaging. Naar anderen luisteren en leren van hun ervaringen. Dit in een café dat voor iedereen toegankelijk is en waar mensen zich welkom voelen.

 

Wat we gaan doen in Café de Liefde? Het lijkt mij mooi om sprekers uit te nodigen voor onze events, die onze gasten en onszelf inspireren. En natuurlijk stel ik me ook graag regelmatig beschikbaar om het café te runnen. Of om er gewoon te zijn om met mensen mijn hart te delen. Ook denk ik graag mee over hoe het er allemaal uit gaat zien en over de mogelijkheden voor sponsoren. Een wijnbar met echt lekkere wijn in ons café, dat moet er volgens mij gewoon bij komen.