Binnen afzienbare tijd komt er in Harderwijk iets bijzonders. Op een idyllische locatie en met een bijzonder mooie gedachtegang. Het is een project dat jaren terug al is gestart door een aantal gepassioneerde mensen. Bij hen heb ik me mogen aansluiten. 

Toen me werd gevraagd of ik me wilde aansluiten bij Café de Liefde, werd ik direct enthousiast. Hoe dat kwam? Simpel. Ik voel me goed bij de filosofie achter het concept. Van huis-uit heb ik namelijk veel meegekregen over het geloof. Echter, ik doe daar niets meer mee. Ik sta er te weinig bij stil. Toch houdt het geloof me bezig. Café de Liefde geeft mij de mogelijkheid om er meer bij stil te staan en er meer over te leren. Dat in combinatie met een plek waar niet alleen de gezelligheid centraal staat, maar ook de liefde voor elkaar.

 

Ik hoop een heel lange tijd een steentje te mogen bijdragen, binnen en buiten het café. En zal me buiten het café om inspannen om vele ‘Vrienden van Café de Liefde’ te mogen overtuigen en te verwelkomen om financieel een bijdrage te leveren aan dit unieke concept.