Van huis uit ben ik christelijk opgevoed. Ik geloof in God, maar voel me lang niet altijd thuis in een kerk. De ene is te ‘licht’, de andere te ‘zwaar’. Hoe ouder ik word, hoe oubolliger ik het vind. 
Een vaste kerkgang is het dan ook niet voor mij. Toch geloof ik. Op mijn manier. Daarnaast houd ik enorm van het leven, van feesten en uitgaan. Met vrienden en mensen van wie ik houd. Je zult me dan ook vaak in de binnenstad aantreffen. Ik begrijp ook, dat anderen zich in deze wereld juist niet thuis voelen.

 

Mensen die voor hun religie uitkomen hebben lef. Door mijn betrokkenheid met Café de Liefde probeer ik dat op mijn manier. Ik heb het gevoel daarmee beide ‘werelden’ te combineren. Uitgaan maar ook vriendschap, aandacht en dus liefde. Meer diepgang. Want voor mij is er meer tussen hemel en aarde.

 

Als christen vind ik dat je je best moet doen om stukjes hemel op aarde te brengen. Café de Liefde kan daar volgens mij een middel voor zijn. En ik denk dat God bij ‘goed uitvoeren’ dit stukje aarde ook in de hemel kan waarderen.

 

Van harte welkom en heel graag tot ziens in Café de Liefde!