Mijn droom? Een Café in de binnenstad! Met de naam De Liefde. Waarom? Om dat de Liefde het mooiste is dat er is. Laten we er nu niet omheen draaien, maar gewoon zeggen waar het op staat. Liefhebben. Elkaar liefhebben. Je vriendin, vrouw, vrienden. Dat is toch mooi? Houden van.

 

Geven! Liefde geven. Tijd, aandacht, wat geld, vrijheid! Als je om je heen kijkt, zie je heel veel mooie dingen. En in de echt mooie dingen zit heel veel Liefde. Net als in muziek. Echte muziek komt van binnen. Recht uit het hart. Daar houd ik van.

 

Houden van! Geven, een bron, een plek, een kroeg. Een Café waar je liefde haalt en brengt. Waar je in gesprek gaat met elkaar. Een discussie houdt, een spreker uitnodigt. En dan weer muziek, of iets lekkers om van te genieten. Maar ook een plek waar we Liefde initiëren en in actie komen voor de ander. Of voor een goed doel. De wereld mooier maken. Harderwijk mooier maken. Dat wil ik regelen. Dat is mijn drijfveer. Midden in het leven staan, met Café de Liefde.

 

Heb jij de Liefde al gevonden? Ik hoop dat Café de Liefde een plek is waar jij je thuis voelt. En waar ik jou mag ontmoeten.

 

Teun van Garderen